Zeecontainers

Onderdeel van wagenpark
Kusters

Groep Meers is de ideale partner voor het transport van zeecontainers. Dankzij onze uitgebreid wagenpark hebben we alle materiaal en infrastructuur in huis om het vervoer te verzorgen van uw maritieme containers.

We weten ook weg met je zeecontainers

Met de overname in 2019 van Kusters Transport uit Lanaken – specialist op het vlak van transport en handling van zeecontainers en stuffing – kregen we er extra veel expertise en capaciteit bij in het domein van maritieme containers. Onze opleggers vervoeren zeecontainers met een formaat van 20 tot 45 voet.

Met ons uitgebreid en divers wagenpark beschikken we over alle capaciteit om perfect te voldoen aan de logistieke wensen van onze klanten. We investeren voortdurend in de duurzaamheid en kwaliteit van ons rollend materiaal.

Zoek je een ervaren en betrouwbare logistieke partner? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: we helpen je graag verder!

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een uitdaging op het vlak van transport of logistiek? Als logistieke totaalpartner heeft Groep Meers zeker en vast een oplossing op jouw maat.