Huifopleggers

Onderdeel van wagenpark
Crijns

Voor elke soort lading beschikken we over de geschikte trailer die optimaal voldoet aan de vereisten van dat specifiek transport. Met Gebroeders Crijns hebben we binnen onze structuur extra veel expertise en een uitgebreid wagenpark met diverse huifopleggers.

Huifopleggers voor het juiste werk

  • Een huifoplegger kan via de achterkant en de zijkant met een heftruck geladen en gelost worden of via het dak met een kraan.
  • Huiftrailers kunnen we voor vele doeleinden inzetten zoals het transport van verpakte, niet-temperatuurgevoelige goederen. 
  • Ook coil opleggers voor transport van rollen staal

Met ons uitgebreid en divers wagenpark beschikken we over alle capaciteit om perfect te voldoen aan de logistieke wensen van onze klanten. We investeren voortdurend in de duurzaamheid en kwaliteit van ons rollend materiaal.

Zoek je een ervaren en betrouwbare logistieke partner? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: we helpen je graag verder!

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een uitdaging op het vlak van transport of logistiek? Als logistieke totaalpartner heeft Groep Meers zeker en vast een oplossing op jouw maat.