Op zoek naar optimaal transport? Ontdek snel onze troeven.

Zoek je de ideale partner om je goederen te vervoeren? Groep Meers heeft heel wat sterke troeven om met vertrouwen je transport in onze handen te geven. Wij zijn specialist op het vlak van het vervoer van bulkgoederen en gepalletiseerde goederen van en naar de Benelux, Frankrijk en Duitsland.

Wij beantwoorden graag jouw lading vragen

Hoe kunnen we je helpen?

Bulktransport

Groep Meers is reeds tientallen jaren gespecialiseerd in internationaal bulktransport en vervoert jaarlijks vele tonnen bulkgoederen met eigen vloot door Europa. Daarbij ligt het accent op de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Voor ons bulktransport gebruiken we vooral kipperopleggers en walking floors. Daarnaast behoort ook het laden van bulkcontainers tot de mogelijkheden. We kunnen de losgestorte goederen ontvangen via de weg, het water of via het spoor – vlak achter ons bedrijf ligt een nieuwe spoorterminal – en terug verladen in bulkcontainers of citerne-wagens.

Verpakte goederen transport

Naast bulktransport hebben we ook zeer veel expertise in het vervoeren van verpakte goederen op paletten. Hiervoor zetten we zowel zeilwagens als walking floors in. Deze laatste hebben als groot voordeel dat – onder meer door de stevige aluminium buitenzijde – diefstal van de goederen vrijwel uitgesloten wordt.

Internationaal transport

Met onze vestigingen in België, Nederland en Luxemburg hebben we de ideale uitvalsbasissen voor een optimale internationale transportservice. Ons ervaren team heeft alle expertise om je Internationaal transport te verzorgen.

Via het track & trace programma en GPS-module kennen we van elke vrachtwagen altijd de exacte positie. Als klant krijg je zo steeds adequate informatie over je transport.

Nationaal transport

Groep Meers garandeert je nationaal transport op maat van jouw onderneming. Dagelijks rijden tientallen van onze vrachtwagens over de Belgische wegen om overal goederen op de juiste plaats te brengen. Stipt, snel, veilig en met ervaren vrachtwagenchauffeurs achter het stuur. Dankzij onze trefzekere planning verzekeren we je van een optimaal vrachtvervoer in België.

Wij beantwoorden graag jouw lading vragen

Heb je een uitdaging op het vlak van transport of logistiek? Als logistieke totaalpartner heeft Groep Meers zeker en vast een oplossing op jouw maat.